900 aangesloten orthopedisch schoenadviseurs Eigentijds & functioneel Wisselende collecties

Veelgestelde vragen

Bestelproces

Het duurt circa 4 weken voordat we de schoenen leveren. De levertijd gaat in wanneer het product wordt opgestuurd naar onze productie.

Overig

Wij bieden wisselende collecties voor dames, heren en kinderen.
Per model hebben we maximaal vier kleuren waaruit je kunt kiezen. Deze kleuren kun je terugvinden op de productpagina van het model naar keuze. Hier staan de beschikbare kleuren weergegeven. 

Productie

We maken onze schoenen volledig met de hand in onze gespecialiseerde productiefaciliteit. 
Onze productielocaties bevinden zich op de Filipijnen en Portugal. In de Filipijnen hebben we inmiddels circa 500 medewerkers werken die volledig gespecialiseerd zijn in het maken van orthopedische schoenen. De productielocatie in Portugal is sinds 2019 opgezet en heeft ongeveer 30 medewerkers.
Iedere Looxz-schoen is uniek. Je kiest een model met bepaalde sluiting, materiaalsoort en kleur, maar de schoen is altijd op maat voor jou gemaakt.

Verkooppunten

Nee, Looxz-schoenen zijn enkel via zogenoemde orthopedisch schoenadviseurs te koop. Een totaaloverzicht van orthopedische schoenadviseurs vind je in onze store locator.
Dit kan bij een van onze partners. In onze store locator vind je de dichtstbijzijnde partner die je kan helpen bij het aanmeten van orthopedische schoenen.