900 aangesloten orthopedisch schoenadviseurs mooi & functioneel wisselende collecties

Veelgestelde vragen

We maken onze schoenen volledig met de hand in onze gespecialiseerde productiefaciliteit. 

Onze productielocaties bevinden zich op de Filipijnen en Portugal. In de Filipijnen hebben we inmiddels circa 500 medewerkers werken die volledig gespecialiseerd zijn in het maken van orthopedische schoenen. De productielocatie in Portugal is sinds 2019 opgezet en heeft ongeveer 30 medewerkers.

Nee, Looxz-schoenen zijn enkel via zogenoemde orthopedisch schoenadviseurs te koop. Een totaaloverzicht van orthopedische schoenadviseurs vind je in onze store locator.

Iedere Looxz-schoen is uniek. Je kiest een model met bepaalde sluiting, materiaalsoort en kleur, maar de schoen is altijd op maat voor jou gemaakt.

Wij bieden wisselende collecties voor dames, heren en kinderen.

Dit kan bij een van onze partners. In onze store locator vind je de dichtstbijzijnde partner die je kan helpen bij het aanmeten van orthopedische schoenen. 

Per model hebben we maximaal vier kleuren waaruit je kunt kiezen. Deze kleuren kun je terugvinden op de productpagina van het model naar keuze. Hier staan de beschikbare kleuren weergegeven. 

Het duurt circa 4 weken voordat we de schoenen leveren. De levertijd gaat in wanneer het product wordt opgestuurd naar onze productie.